ODRŽAVANJE ZGRADA

Vukovarska 32, Srebreno

Popravak i uređenje pročelja

Srpanj 2023.

Završeni radovi popravka i uređenja pročelja stambene zgrade na adresi Vukovarska 32 u Srebrenom

 

Stambena zgrada koja se nalazi na adresi Vukovarska 32, u Srebrenom (Župa dubrovačka) izgrađena je 1978. godine. U domovinskom ratu je znatno oštećena, te se popravljala preko obnove. 2001. godine suvlasnici stambene zgrade se odlučuju ući u sustav upravljanja kod upravitelja stambenih zgrada Domouprave Dubrovnik d.o.o. , te se od tada vrše mali popravci pročelja.

Krajem 2022. predstavnik suvlasnika u dogovoru sa suvlasnicima podnosi zahtjev za kompletan popravak pročelja zbog dotrajalosti i starosti samog pročelja.

U svibnju 2023. potpisiva se Ugovor za popravak pročelja sa tvrtkom Čigir d.o.o. kao najpovoljnijim ponuditeljem, a suvlasnici su se prethodnim dogovorom odlučili sredstva osigurati kreditnim zaduženjem, te se u srpnju 2023. krenulo u realizaciju dogovorenog.

Radovi su obuhvaćali mjestimična uklanjanja dotrajalog pročelja, postavljanje ljepila sa mrežicom u dva sloja, navlačenje silikatne žbuke, izmjenu dotrajalih oluka, kao i mjestimični popravak krova (obrada oko dimnjaka, izmjena dijela kupa, postavljanje hidroizolacije i zamjena dijela limarije).Radovi su izvršeni po pravilima građevinske struke u okviru ugovorenih rokova.

Popravkom i uređenjem pročelja suvlasnici su poboljšali kvalitetu života unutar zgrade.

 

 

Splitski put 11, Dubrovnik

Popravak krova

Rujan 2022.

Završeni radovi popravka krova stambene zgrade na adresi Splitski put 11 u Dubrovniku

Marka Marojice 7, Dubrovnik

Popravak i uređenje pročelja

Kolovoz - Rujan 2022

Završeni radovi popravka i uređenja pročelja stambene zgrade na adresi Marka Marojice 7 u Dubrovniku